hc1_frame_top.png

Namnloest-3.gif

kaenn-lugnet.gif

Vi öppnar för sommaren

den 27 juni! 

Välkommen!

webcam-symbol.gif

Webbkamera

blogg-symbol.gif

Blogg

brev.gif

Nyhetsbrev

Väder just nu

Väder

hc1_frame_bottom.png

 

Sommar Äta Våra odlingar Våra djur Sevärt

 

hc1_frame_top.png

laengd.jpg

Längdspår

laengdspaar.jpgInför vintern 2016/2017 har Kappruet och Messlingen Fjällby inlett ett samarbete kring anläggningarnas längdspår och spåret ingår inte längre i Messlingen IKs regi. Sammanlagt kommer 18 km längdspår att prepareras med pistmaskin, dubbla spår med skatemöjlighet på Kappruet och kring Messlingen Fjällby.

Kappruets spår på 5 km startar vid familjeområdet bär av västerut med några vackra fjällvyer innan det fortsätter in i ett mysigt skogsparti. Spåret som prepareras med en 5,5 meter bred pistmaskin kan kortas av till 3 km om man vill ha en lite kortare tur.

Spårknappar

Spåravgift

Dag

1 person

80kr

Vecka

Enskilt, 1 spårknapp

150 kr

Familj, 4 spårknappar

395 kr

Säsong

Enskilt, 1 spårknapp

395 kr

Stuga, 4 spårknappar

950 kr

Vid köp av spårkort får man en spårknapp som skall bäras synligt på kläderna.

Inte personliga spårknappar
Spårknapparna är inte personliga utan knapparna kan under den aktiva tiden fritt användas av olika personer. Givetvis kan bara en person åka med knappen åt gången.

Stugknappar för hela säsongen
För stugägare med olika sällskap i stugan har vi skapat ”stugknapparna”. Stugknapparna innebär 4 säsongsknappar som gäller hela vintersäsongen. Knapparna är ej personliga och kan därmed överlämnas till en annan person. Bekvämt till exempel när familjen är på besök vid olika tidpunkter eller som ett mervärde om man hyr ut sin stuga.

Messlingen FJällbys spår ingår
Messlingen Fjällby har till vintern skapat ett nytt 5 km långt spår centralt i Messlingen. Det lite mer tekniska spåret är placerat i skog vilket gör spåret mer vindskyddat.  Det nya spåret startar vid Messlingen Fjällbys bastu där även det Orangea spåret utgår från. Ett mer lättåkt spår på 8 km som även det prepareras med den 4 meter breda pistmaskinen.

Aktuell spåruppdatering här>>

laengdspaarem.jpg

Tips för fjällturen Gå på tur Klä dig rätt

 

hc1_frame_bottom.png

hc1_frame_top.png

En del av:gen.gif

Följ oss på:

facebook

Sök på hemsidan:

engelska-flaggan.png

hc1_frame_bottom.png