Boende

Boende på Kappruet

Tallen Logi

På Tallen Logi erbjuds boende i en liten lägenhet med eget pentry med kyl, kokplattor och köksgeråd med egen WC och dusch på rummet. 13 kvm.

Till boendets 5 lägenheter finns ett gemensamt uppehållsrum med tv, större kök med ugn och matplats. I det gemensamma utrymmet finns även en toalett med torkskåp och tvättmaskin.

Under sommaren håller Kappruet öppet med sommarcafé med trädgårdsodlingar och där man även kan köpa fiskekort. Boendet är placerat med bara 150 m ner till Mittåns rinnande vatten med fint fiske. Med närheten till Destination Funäsfjällen finns många fina utflyktsmål inom korta avstånd, både för vandring, mountainbikecykling och fiske.

Vi finns att boka på Booking.com

 I dalgången finns också många andra härliga boenden. Både i stugor, på vandrarhem eller på B&B

Mittådalens Fjällgård

Vandrarhem

Vid foten av Flatruet ligger Fjällgårdens vandrarhem i Mittådalens sameby, ca 5 km från anläggningen. I vandrarhemmet finns 36 bäddar där du kan välja mellan två- eller fyrbäddsrum med dusch och toalett i korridoren.

Bastuavdelning i undervåningen med två duschar och relaxavdelning. Två TV-sällskapsrum.

www.mittadalensfjallgard.se

Tullåsstugan

Stuga

Tullåsstugan i Messlingen är en härlig, nyrenoverad, timmerstuga för uthyrning,  perfekt för den som vill vandra, åka skidor, skoter, fiska eller bara njuta av naturen och lugnet.

Boka Tullåsstugan>>

 

Messlingen Fritid

Stugby

Den lilla stugbyn i Messlingen (6 km från
Kappruet) har rustikt utförda 6-bädds timmerstugor med bastu på sydsluttningen med vacker fjällutsikt från alla stugorna.

Stugorna har en boyta på 74 kvm fördelat på storstuga, 3 sovrum, hall och toalett. Storstugan är rejält tilltagen med öppen spis och utgång till altan. Köket är komplett utrustat och utfört i rustik allmogestil.

 

Messlingen Fjällby

Stugby och bed&breakfast

En genuin fjällby med stugor, härbren och torp ifrån 1700-talet. Fjällbyn ligger ca 6 km ifrån anläggningen i byn Messlingen.

I stugbyns reception finns ett café, där kan du även hyra skoter, köpa ved och boka tvättmaskin. I receptionsbyggnaden finns  även en livsmedelsbutik och utanför finns byns bensinstation. Bastun som finns på området är öppen dagligen.

www.messlingenfjallby.se