Boende

I direkt anslutning till anläggningen finns i dagsläget inget boende men i en 6 km radie finns många härliga boenden. Här kan du bo i härliga fjällstugor, på vandrarhem eller B&B.

Mittådalens Fjällgård

Vandrarhem

Vid foten av Flatruet ligger Fjällgårdens vandrarhem i Mittådalens sameby, ca 5 km från anläggningen. I vandrarhemmet finns 36 bäddar där du kan välja mellan två- eller fyrbäddsrum med dusch och toalett i korridoren.

Bastuavdelning i undervåningen med två duschar och relaxavdelning. Två TV-sällskapsrum.

www.mittadalensfjallgard.se

Tullåsstugan

Stuga

Tullåsstugan i Messlingen är en härlig, nyrenoverad, timmerstuga för uthyrning,  perfekt för den som vill vandra, åka skidor, skoter, fiska eller bara njuta av naturen och lugnet.

Boka Tullåsstugan>>

 

Messlingen Fritid

Stugby

Den lilla stugbyn i Messlingen (6 km från
Kappruet) har rustikt utförda 6-bädds timmerstugor med bastu på sydsluttningen med vacker fjällutsikt från alla stugorna.

Stugorna har en boyta på 74 kvm fördelat på storstuga, 3 sovrum, hall och toalett. Storstugan är rejält tilltagen med öppen spis och utgång till altan. Köket är komplett utrustat och utfört i rustik allmogestil.

 

Messlingen Fjällby

Stugby och bed&breakfast

En genuin fjällby med stugor, härbren och torp ifrån 1700-talet. Fjällbyn ligger ca 6 km ifrån anläggningen i byn Messlingen.

I stugbyns reception finns ett café, där kan du även hyra skoter, köpa ved och boka tvättmaskin. I receptionsbyggnaden finns  även en livsmedelsbutik och utanför finns byns bensinstation. Bastun som finns på området är öppen dagligen.

www.messlingenfjallby.se