Loading...
Rekrytering 2018-01-09T12:52:06+00:00

Jobba hos oss

Nu söker vi dig som vill jobba i en härlig fjällmiljö vintern 2017/2018.

Anställningen sträcker sig från den 18 december till 11 april. Som säsongsanställd medarbetare hos oss ordnar vi boende till de som önskar och du blir anställd enligt HRF:s kollektivavtal.

Då Kappruet har långt till kollektivtrafik behövs egen bil och körkort.

Mejla din ansökan till rekrytering@kappruet.se . Vi vill läsa en personlig presentation om varför du vill jobba på Kappruet, ditt CV och en bild. Vi kommer även behöva veta om du har tillgång till eget boende och egen bil.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kombinationstjänst café/liftvärd, 2 personer

Det bästa av två tjänster! Vi söker nu två personer som tycker om ett varierat arbete. Kombinationstjänsten innefattar ett par dagar som cafébiträde i vår restaurang och ett par dagar som liftvärd.

Restaurangen har ca 45 sittplatser, plus ca 60 på solaltanen och är öppen alla dagar för lunch och fika. Till lunch serveras en fast a la cartemeny. Arbetsuppgifter består av att stå i kassa, bar samt att plocka undan efter våra gäster och kassaredovisning. Som liftvärd innebär det att vara till hands för våra gäster i liften och se till att lifttransporten är trygg.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är flexibel och alltid har gästen i fokus. Du brinner för service och vill ge varje kund det lilla extra. Arbetslivserfarenhet är meriterande men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Skiduthyrare, 1 person

I vår skiduthyrning har vi fått in allt man kan behöva under ett tak.

Här har vi försäljning av sportartiklar, skidskolebokning, skipassförsäljning samt uthyrning av skid-, snowboard och längdutrustningar. Stundvis är det högt tempo men även perioder där det är lite lugnare. Tjänsten innebär mycket kundkontakt så vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Tidigare erfarenhet av serviceyrken är givetvis meriterande men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och en positiv attityd!