Jobba hos oss

Nu söker vi dig som vill jobba i en härlig fjällmiljö vintern 2020/2021.

Vi är ett litet glatt gäng där alla brinner för vinter och skidåkning. Flera är återkommande säsong från säsong men nu behöver vi ytterligare två medarbetare till vintern.

Anställningen sträcker sig från den 15 december till 10 april.

Som säsongsanställd medarbetare har vi boende på anläggningen till de som önskar. Boendet består av en liten etta med dusch, toalett och pentry samt ett större uppehållsrum med större kök, tvättstuga samt Tv-hörna i ett hus intill.

Du blir anställd enligt HRF:s kollektivavtal.

Då Kappruet har långt till kollektivtrafik behövs egen bil och körkort.

Mejla din ansökan till rekrytering@kappruet.se . Vi vill läsa en personlig presentation om varför du vill jobba på Kappruet, ditt CV och en bild. Vi kommer även behöva veta om du har tillgång till eget boende och egen bil.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kock/köksbiträde, 1 person

Restaurangen har ca 60 sittplatser, plus ca 50 på solaltanen och är öppen alla dagar för lunch och fika. Till lunch serveras en lunchbuffé med varierad husmanskost samt en fast lunchmeny.  Tjänsten innefattar 

I vår restaurang jobbar man ensam i köket med matlagning och förberedning. i söker dig som är stresstålig, flexibel och alltid har gästen i fokus. All form av erfarenhet (arbete eller utbildning) från restaurangkök är självklart meriterande.

Vi söker en kock/köksbiträde som kommer att ansvara för den dagliga driften av restaurangen. Här har du chansen att kombinera rolig och utvecklande matlagning med underbar fjällmiljö och avkopplande aktiviteter. Restaurangen har ca 60 sittplatser, plus ca 50 på solaltanen och är öppen alla dagar för lunch och fika.

Till lunch serveras en lunchbuffé med varierad husmanskost samt en fast lunchmeny. Vi söker dig intresse av kökets alla delar och har initiativförmågan att se och ta tag i det som behöver göras. Arbetslivserfarenhet är meriterande men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi sätter stort värde vid en positiv attityd och viljan att utveckla restaurangen.

Vårt personalboende