Jobba hos oss

Nu söker vi dig som vill jobba i en härlig fjällmiljö vintern 2020/2021.

Vi är ett litet glatt gäng där alla brinner för vinter och skidåkning. Flera är återkommande säsong från säsong men nu behöver vi ytterligare två medarbetare till vintern.

Anställningen sträcker sig från den 15 december till 10 april.

Som säsongsanställd medarbetare har vi boende på anläggningen till de som önskar. Boendet består av en liten etta med dusch, toalett och pentry samt ett större uppehållsrum med större kök, tvättstuga samt Tv-hörna i ett hus intill.

Du blir anställd enligt HRF:s kollektivavtal.

Då Kappruet har långt till kollektivtrafik behövs egen bil och körkort.

Mejla din ansökan till rekrytering@kappruet.se . Vi vill läsa en personlig presentation om varför du vill jobba på Kappruet, ditt CV och en bild. Vi kommer även behöva veta om du har tillgång till eget boende och egen bil.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skiduthyrare, 2 person

I vår skiduthyrning har vi fått in allt man kan behöva under ett tak.

Här har vi försäljning av sportartiklar, skidskolebokning, skipassförsäljning samt uthyrning av skid-, snowboard och längdutrustningar. Stundvis är det högt tempo men även perioder där det är lite lugnare. Tjänsten innebär mycket kundkontakt så vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Tidigare erfarenhet av serviceyrken är givetvis meriterande men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och en positiv attityd!

Serveringspersonal, 1 person

Restaurangen har ca 45 sittplatser, plus ca 50 på solaltanen och är öppen alla dagar för lunch och fika samt ett par temakvällar under säsong. Till lunch serveras en lunchbuffé med varierad husmanskost samt en fast lunchmeny. 

Tjänsten innefattar arbete med kassa, ta emot beställningar, servera mat, plocka undan disk, kassaredovisning med mera. Vi söker dig som är stresstålig, flexibel och alltid har gästen i fokus. Du har erfarenhet av kundbemötande, brinner för service och vill ge varje kund det lilla extra.

Vårt personalboende