Jobba hos oss

Nu söker vi dig som vill jobba i en härlig fjällmiljö vintern 2023/2024.

Vi är ett litet glatt gäng där alla brinner för vinter och skidåkning. 

Kappruet är en liten familjeägd skidanläggning i västra Härjedalen vid byn Messlingen i Funäsfjällen. Här jobbar vi nära varandra, ofta över avdelningsgränserna där det behövs på anläggningen. De flesta av våra gäster är barnfamiljer i skidbacken och lunchgäster från den närliggande skoterleden. Vår vision är att skapa en gemytlig och familjär fjällanläggning. 

Anställningen sträcker sig från överenskommen start till 6 april.

Som säsongsanställd medarbetare har vi boende på anläggningen till de som önskar. Boendet består av en liten etta med dusch, toalett och pentry samt ett större uppehållsrum med större kök, tvättstuga samt Tv-hörna i ett hus intill.

Du blir anställd enligt HRF:s kollektivavtal.

Då Kappruet har långt till kollektivtrafik underlättas livet med egen bil och körkort.

Mejla din ansökan till rekrytering@kappruet.se . Vi vill läsa en personlig presentation om varför du vill jobba på Kappruet, ditt CV och en bild. Vi kommer även behöva veta om du har tillgång till egen bil.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker:

Kombitjänst: Cafébiträde och liftvärd

Vårt personalboende

Vårt personalboende ligger på behändigt gångavstånd från anläggningen. Här bor du i en egen liten lägenhet men dusch, toalett och ett pentry på rummet. Precis intill ligger det större uppehållsrummet där det finns ett större kök, matplats och soffgrupp för umgänge. Här finns även toalett med tvättmaskin och torkskåp.