Kombitjänst

Att säsonga på Kappruet innebär en fin kombination av arbete i härlig fjällmiljö och en aktiv fritid med snön som grund. Vi är en del av Destination Funäsfjällen och har ett gemensamt liftkort med de övriga större anläggningarna i området som Ramundberget och Tänndalen både för att våra gäster ska ha möjlighet att variera sig och även vi som bor och arbetar här ska kunna åka skidor i olika skidområden. 5 skidanläggningar i västra Härjedalen som tillsammans bildar Skandinaviens störta skipass med över 140 nedfarter på samma liftkort. 

Nu söker vi nya kollegor till vintersäsongen 22/23.

Dina uppgifter
Genom åren har vi märkt att våra medarbetare trivs bättre med variation så många har uppskattat en kombinationstjänst mellan våra olika avdelningar. Den här tjänsten utformas efter dina önskemål och kan innefatta flera delar av vår anläggning. Många har trivts bra med att jobba  t ex i serveringen och några dagar i liften för att få vara utomhus men kan utökas till att arbeta även i skiduthyrningen. Eller variera mellan skiduthyrningen och serveringen… eller, lift och skiduthyrning. Tja, du förstår konceptet.

Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en härlig sammanhållning där du får chansen att uppleva en vinter som du sent kommer att glömma. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort för destinationen och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restaurangen. Vi har även boende på plats till de som önskar, en egen liten lägenhet med dusch och pentry på rummet samt ett större gemensamt uppehållsrum tillsammans med övriga som bor.

Vem är du?
Du tycker om variation och att arbeta självständigt och kunna ta ansvar för ditt arbetsområde. Du är glad och stresstålig, tycker om människor och service, ställer upp när det behövs och gillar du utförsåkning är det ett plus.

Önskemål

  • Med fler ställs högre krav på att du kan snappa upp det som behöver göras inom de olika områdena
  • Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil, för din egen skull.

Ansök
Detta är en säsongsanställning mellan 15 december och 15 april och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Sista ansökningsdag är den 4 oktober, men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Ring gärna på 0684 26070 så kan vi prata!