Kock, restaurangansvarig

Att säsonga på Kappruet innebär en fin kombination av arbete i härlig fjällmiljö och en aktiv fritid med snön som grund. Vi är en del av Destination Funäsfjällen och har ett gemensamt liftkort med de övriga större anläggningarna i området som Ramundberget och Tänndalen både för att våra gäster ska ha möjlighet att variera sig och även vi som bor och arbetar här ska kunna åka skidor i olika skidområden. 5 skidanläggningar i västra Härjedalen som tillsammans bildar Skandinaviens störta skipass med över 140 nedfarter på samma liftkort. 

Nu söker vi nya kollegor till vintersäsongen 22/23.

Dina uppgifter som kock
Vi tycker att restaurangen är en viktig del på vår anläggning och har genom året fått ett gott rykte och en uppskattad restaurang som gäster besöker även utan pjäxor på fötterna. Vi söker dig som tycker om matlagning och tycker om utmaningen att driva en restaurang. Antingen som ett steg att växa i ditt yrkesutövande eller som något du gjort tidigare och tycker är spännande. Här får du sätta din prägel på vår restaurang inom ramen av god kvalitet och service. Arbetet sker mycket självständigt med menyplanering, utförande och uppföljning men vi finns på plats för stöttning vid behov. Tidigare har vi serverat en varierande dagens samt en fast a la carte-meny. Restaurangen har ca 60 platser inomhus och ca 60 på solaltanen.  

Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en härlig sammanhållning där du får chansen att uppleva en vinter som du sent kommer att glömma. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort för destinationen och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restaurangen. Vi har även boende på plats till de som önskar, en egen liten lägenhet med dusch och pentry på rummet samt ett större gemensamt uppehållsrum tillsammans med övriga som bor.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett intresse för vinter och gärna utförsåkning och tycker om att arbeta med människor – både vuxna och barn. Du är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna.

Önskemål

  • Du behöver ha erfarenhet av eller utbildning i arbete i ett restaurangkök
  • Såklart är arbetserfarenhet meriterande men vi värdesätter en positiv attityd och viljan att utveckla
  • Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i en ledarroll
  • Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil, för din egen skull.

Ansök
Detta är en säsongsanställning mellan 15 december och 15 april och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Sista ansökningsdag är den 4 oktober, men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Ring gärna på 0684 26070 så kan vi prata!