Servering

Att säsonga på Kappruet innebär en fin kombination av arbete i härlig fjällmiljö och en aktiv fritid med snön som grund. Vi är en del av Destination Funäsfjällen och har ett gemensamt liftkort med de övriga större anläggningarna i området som Ramundberget och Tänndalen både för att våra gäster ska ha möjlighet att variera sig och även vi som bor och arbetar här ska kunna åka skidor i olika skidområden. 5 skidanläggningar i västra Härjedalen som tillsammans bildar Skandinaviens störta skipass med över 140 nedfarter på samma liftkort. 

Nu söker vi nya kollegor till vintersäsongen 23/24.

Dina uppgifter i serveringen
Vi tycker att restaurangen är en viktig del på vår anläggning och har genom året fått ett gott rykte och en uppskattad restaurang som gäster besöker även utan pjäxor på fötterna. Våra serveringsmedarbetare är en av nyckelpositionerna på anläggningen då många av våra gäster kommer till restaurangen för att fika eller äta mat. Din arbetsuppgifter är allt från att hantera kassan, brygga kaffe och hålla ordning till att fylla på lunchbufféerna från köket. Det är viktigt att du har ett gott öga för vad som behöver göras och att du gillar att gillar att ge god service. Restaurangen har ca 60 platser inomhus och ca 60 på solaltanen och är öppen alla dagar för lunch och fika.   

Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en härlig sammanhållning där du får chansen att uppleva en vinter som du sent kommer att glömma. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort för destinationen och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restaurangen. Vi har även boende på plats till de som önskar, en egen liten lägenhet med dusch och pentry på rummet samt ett större gemensamt uppehållsrum tillsammans med övriga som bor.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett intresse för vinter och gärna utförsåkning och tycker om att arbeta med människor – både vuxna och barn. Du är glad och stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar du att baka är det ett stort plus.

Önskemål

  • Såklart är arbetserfarenhet meriterande men vi värdesätter en positiv attityd och viljan att utveckla vår restaurang tillsammans med oss
  • Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil, för din egen skull.

Ansök
Detta är en säsongsanställning fram till 6 april och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Vi gör urval och intervjuer löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Ring gärna på 0684 26070 så kan vi prata!