Skiduthyrning

Att säsonga på Kappruet innebär en fin kombination av arbete i härlig fjällmiljö och en aktiv fritid med snön som grund. Vi är en del av Destination Funäsfjällen och har ett gemensamt liftkort med de övriga större anläggningarna i området som Ramundberget och Tänndalen både för att våra gäster ska ha möjlighet att variera sig och även vi som bor och arbetar här ska kunna åka skidor i olika skidområden. 5 skidanläggningar i västra Härjedalen som tillsammans bildar Skandinaviens störta skipass med över 140 nedfarter på samma liftkort. 

Nu söker vi nya kollegor till vintersäsongen 23/24.

Dina uppgifter
I vår skiduthyrning har vi fått plats med mycket under samma tak. Förutom att vi hyr ut utrustningar till våra gäster, främst alpina skidor och snowboard har vi även längdskidor och fjällpulka för att möta efterfrågan. Här säljs även liftkort, både för vår egna anläggning och för hela Destinationen och här ryms även vår sportshop för lättare försäljning av smått och gott som man kan behöva under en vintersemester. Så det är mycket som händer och vissa stunder på dagen är trycket högt och vi är ett par som arbetar tillsammans för att det ska gå undan. En del av utrustningarna förbokas över internet och ställs i ordning innan ankomst men en hel del sker direkt över disk.

Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en härlig sammanhållning där du får chansen att uppleva en vinter som du sent kommer att glömma. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort för destinationen och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restaurangen. Vi har även boende på plats till de som önskar, en egen liten lägenhet med dusch och pentry på rummet samt ett större gemensamt uppehållsrum tillsammans med övriga som bor.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett intresse för vinter och gärna utförsåkning och tycker om att arbeta med människor – både vuxna och barn. Du är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna.

Önskemål

  • Såklart är arbetserfarenhet meriterande men vi värdesätter en positiv attityd och viljan att lära främst.
  • Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil, för din egen skull.

Ansök
Detta är en säsongsanställning mellan fram till den 6 april och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Urval och intetrvjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Ring gärna på 0684 26070 så kan vi prata!