Avslappnad skidåkning för hela familjen

Kappruet har skidåkning för de som njuter av vad den vackra naturen har att erbjuda, milsvid utsikt över fjäll och metervis med natursnö.
Här kan hela familjen koppla av och ha kul tillsammans i backarna. Barnen kan i lugn och ro ta sig ner i pister av varierande svårighetsgrader. Alla nedfarter mynnar ut vid samma lift så att det är lätt att hålla ihop familjen och ingen kommer bort i systemet. Mamma och pappa kan koppla av på solaltanen och samtidigt ha uppsikt över barnen i skidbacken.

Aktuella erbjudanden

på Skipass

Boka tidigt-rabatt på 6-14 dagars Fjällpass

Spara 15% på 6, 7, 10, 12 och 14 dagars Fjällpass om du bokar 30 dagar innan första åkdag

Alltid bäst pris online

Våra skipass, både Fjällpasset och Kappruetpasset är alltid billigast online vilket innebär att du genom att förboka ditt Skipass sparar både tid och pengar

Alpina träningsgrupper

Alpin träning på våren

Så länge snön håller på vårkanten erbjuder vi skidåkning och vår målsättning är att hålla öppet för träningsgrupper under hela maj.

I vår träningsbacke erbjuder vi två trasseér att boka till var sin grupp. Varje grupp har tillgång var sin lokal (vår värmestuga och en del av restaurangen) att ha genomgångar i eller värma sig om vädret är lite bistert. Där finns även tillgång till micro, vatten och kaffekokare för att göra vistelsen smidig.  

Skipasset bokas online på vår hemsida. Vuxen som assisterar vid träningen kan hämta ut ett pass fritt hos oss på plats. Vid små grupper om mindre än 10 personer tar vi i stället ut en trasséavgift.  

Boende
Olika typer av boende finns i dalgången. På Kappruets skidanläggning finns 5st små studiolägenheter och vi har ett fint erbjudande tillsammans med stugbyn Fjällriket Baggården med boende och halvpension i närliggande byn Messlingen.  

Varmt välkommen att höra av er med frågor och funderingar eller boka via 0684 26070 eller på info@kappruet.se