Skidskola

Unna dig själv den adrenalininjektion som en skidlektion ger och ta din skidåkning till en ny nivå. Med en skidinstruktör vid din sida lär du dig mera och det gör skidåkning ännu roligare.

Barnens skidskola
Barn har allra roligast tillsammans med andra barn. Sina nya kompisar träffar man i skidskolan, där skrattet är viktigare än att göra allting rätt.

Här blandas lek och skratt med teknik för ju mer barnen kan desto roligare har de. Barnen delas in i olika grupper efter ålder och kunskapsnivå.   

Privatlektioner
För dig som vill få ut maximalt av en skidlektion. Här är du ensam med läraren och får full uppmärksamhet. Skidläraren anpassar lektionen efter din nivå, behov och önskemål.

Gruppindelning:

Snögubbar 4-6 år nybörjare
kl. 11.00-11.45

Snöstjärnor 4-6 år fortsättning
kl. 13.30-14.30

Smygare 7-11 år nybörjare
kl. 14.45 – 15.45

Glidare 7-11 år fortsättning
kl. 9.45 – 10.45

Privatlektion
kl. 11.50 – 12.50

Gruppindelning barnskidskola 4-11år

Snögubbar 4-6 år
Förkunskapskrav: Du ska ha fyllt 4 år och kunna vara borta från mamma och pappa hela lektionstiden.
Snögubbarna är en nybörjarkurs för de minsta där vi provar barnliften och tränar på att hantera skidorna, bromsa och svänga i vår barnbacke. Undervisningen bygger på mycket skoj och lek i skidmiljö.

Snöstjärnorna 4-6år
Förkunskapskrav: Du kan bromsa, stanna och svänga i barnbacken samt åka barnliften själv.
Lekfull fortsättningskurs för de minsta som redan kommit igång med skidåkningen. Vi försöker bli ännu bättre på att svänga och bromsa i barnbacken för att sedan ge oss ut i skidområdets övriga nedfarter.

Smygare 7-11 år
Förkunskapskrav: Inga
Nybörjarkurs dr vi tränar på att hantera skidorna, bromsa, stanna och svänga i mycket lätta backar. När vi behärskar barnbacken ger vi oss ut i skidområdets övriga backar.

Glidare 7-11 år
Förkunskapskrav: Du kan bromsa, stanna och svänga och åka stora liften själv.
Fortsättningskurs Där vi har kul samtidigt som vi blir säkrare och modigare skidåkare. Vi utforskar skidområdet och testar de lite längre och större backarna.