ÖVERSIKT

TALLEN LOGI

På Tallen Logi erbjuds boende i en liten lägenhet med eget pentry med kyl, kokplattor och köksgeråd med egen WC och dusch på rummet. 13 kvm.

Till boendets 5 lägenheter finns ett gemensamt uppehållsrum med tv, större kök med ugn och matplats. I det gemensamma utrymmet finns även en toalett med torkskåp och tvättmaskin.

TALLEN LOGI

BOENDEBILDER

Tallen Logi

Tallen Logi består av 5 små lägenheter för självhushåll på praktiskt gångavstånd från Kappruets backar. Sängkläder ingår inte utan tas med själv eller bokas som ett Linneset innan ankomst (195:-/set). Täcke och kudde finns alltid i lägenheten.

Rummen är utrustade med kylskåp, kokplattor, vattenkokare och enklare köksgeråd. I uppehållsrummet finns ett fullt utrustat kök och tvättstuga som är fritt att använda, här finns även TV och soffor att umgås vid.

Parkeringsplatser finns direkt framför lägenheterna. Lägenheterna är självhushåll vilket innebär att ni städar efter er. Checklista finns med i välkomstbrevet och städutrustning finns i uppehållsrummets städskrubb. Slutstädning kan ordnas men måste bokas i god tid och kostar 700 kr (350:- med utnyttjar RUT-avdrag).

Ankomst och Avresa
På ankomstdagen har ni tillgång till lägenheten från kl. 14.00 På avresedagen skall lägenheten lämnas kl. 11.00. Nyckeln hämtar och lämnas i nyckellådan som sitter på hörnet på uppehållsrummet. 

SKICKA EN BOKNINGSFÖRFRÅGAN IDAG

Kalender

[abc-single calendar=2]

[abc-bookingform]

Övrigt boende i dalgången:

Fjällriket Baggården

Till Baggården >>

Messlingen Fritid

Till Messlingen Fritid >>

Stugknuten

Till Stugknuten.com >>

Airbnb.com

Till AirBnb >>